Basic Serie Downlighters

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding Basic LED Downlighters met 2 of 3 jaar garantie

Het assortiment aan Basic Led Downlighters is gebaseerd voor particulier en zakelijk gebruik. De Dim to warm led downlighters zijn zeer geschikt voor gebruik in een slaapkamer, woonkamer en keuken als zijnde in restaurant of café. De dim to warm Led Downlighter worden tijdens het dimmen steeds warmer in lichtkleur zoals een oude halogeenlamp dat ook doet. De ideale 1 op 1 vervanger in een compleet armatuur.

LED verlichting voor professioneel gebruik

Het Basic assortiment bestaat voornamelijk uit LED downlighters met verdiepte leds. Waarbij bij de Slim downlighters van de budget serie de leds direct in het frame zijn gemonteerd, zitten de leds van de verdiepte led downlighter hoger in het armatuur. Hierdoor ontstaat er minder verblinding van het licht. De verdiepte LED downlighter zijn zeer geschikt voor het 1 op 1 vervangen van bestaande PLC armaturen. De leverbaren modellen zijn gelijk aan de huidige gatmaat waardoor er een minimale aanpassing verricht hoeft te worden.

Het Basic assortiment bestaat ook uit diverse modellen LED Bananen spot of LED Gimble downlighters. Deze kantelbare en draaibare led downlighters zijn geschikt voor het uitlichten van stellingen, logo's of objecten. De LED Bananen spots zijn de ideale vervanger van de bestaande gasontladingslampen van 75w of 150w die voornamelijk in winkels te vinden zijn. 

Lees meer

Lichtkleur

Dimbaar

Sensor

Waterbestendig

Slagvast

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »