Led-Sfeerverlichting

Voor hoogwaardige kwaliteit (LED)Sfeerverlichting voor in huis, hotel, restaurant e.d. bent u bij ons aan het juiste adres. Wij mogen met trots zeggen dat wij dealer zijn van het merk Trio-Lighting. Trio-Lighting is een Duits bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in hoogwaardige kwaliteit (LED) Sfeerverlichting in elke prijsklasse.
Het assortiment van Trio-Lighting is zeer breed te noemen. Van buitenverlichting tot zeer luxe kristal hanglampen. Voor elke ruimte is er een passende sfeerlamp te verkrijgen.

Het totale assortiment van Trio-Lighting bestaat uit 3 catalogussen;
Catalogus Reality, klik hier
Catalogus Trio, klik hier
Catalogus Trio Buitenverlichting, klik hier

Catalogussen Reality en Trio zijn heel divers in sfeerlampen en prijsklasse. Zowel de lampen uit de catalogus Reality als die van Trio zijn zeer betaalbaar te noemen en hebben een hoge prijs/kwaliteit verhouding.

Catalogus Lifestyle is meer gericht op luxe sfeerlampen, waaronder lampen die gemaakt zijn van Kristal. De prijsklasse van Catalogus Lifestyle ligt iets hoger t.o.v. Reality en Trio.

Omdat het assortiment van Trio-Lighting uit zeer veel soorten (LED) Sfeerlampen bestaat, is het lastig om het hele assortiment op onze website te zetten. Indien u geïnteresseerd bent in één of meerdere modellen sfeerlampen uit één of meerdere catalogussen die hierboven in PDF staan weergegeven, vragen wij u de onderstaande gegevens naar ons toe te zenden per email. Met deze gevens kunnen wij u een scherpe prijs/offerte toesturen van de door u opgevraagde sfeerlampen.

Indien u geïnteresseerd bent in één of meerde sfeerlampen uit de bovenstaande catalogussen, vragen wij u de volgende gegevens naar ons toe te sturen:
- Naam catalogus(sen) van gevonden lamp(en): Reality, Lifestyle, Trio en/of Trio Buitenverlichting
- Productcode, het nummer helemaal links in de tabel onder de sfeerlamp
- Pagina Nummer, staat links of rechts onderaan de pagina

De bovengenoemde gegevens kunt u per e-mail toesturen naar: [email protected] of via ons contact pagina.
Na ontvangst van de bovengenoemde gevraagde gegevens, sturen wij u zo'n scherp mogelijke prijs toe.

Lees meer

Fitting

Lichtkleur

Dimbaar

Waterbestendig

Slagvast

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »