Pro Serie Led Spots

LED Spots verlichting voor professioneel gebruik

De Pro Serie LED Spots verlichting zijn ontworpen door Mitsubishi Chemical Japan. De zeer hoogwaardige kwaliteit gebruikte materialen maken de Pro Serie lampen van de hoogste kwaliteit. De uniek diamant geslepen optiek zorgt voor een uitstekende lichtbeleving en minimale verblinding van het licht. Het dimbereik van de Pro Serie Led spots is uitstekend te noemen. Met zeer goede kwaliteit led dimmers is het mogelijk de Led spots te dimmen van 100% belichting naar 0% belichting. Dit is uniek in LED!

Toepassing Pro Serie Led Spots

De Pro Serie Led Spots zijn zeer goed toepasbaar in de professionelen branche. Denk hierbij aan restaurants, winkels, showrooms en bedrijfspanden. Door de hoge betrouwbaarheid, kwaliteit en dim eigenschappen zijn de Pro Serie Led Spots de ideale led spots voor bedrijven die hoge eisen stelt aan verlichting.

De Pro Serie Led Spots zijn uiteraard ook geschikt voor particulier gebruikt. Zeer goed te gebruiken in slaapkamer, woonkamer en keuken. Door de traploze 100-0% dim eigenschap is het mogelijk om een eigen gewenste sfeer in elke ruimte te creëren.

Lees meer

Fitting

Lichtkleur

Dimbaar

Waterbestendig

Slagvast

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »