Led Tube 120 Lumen/watt

Hoogwaardige kwaliteit LED Tubes 120lm/w verhouding

Deze zeer scherp geprijsde LED Tubes met 120 lumen per watt zijn leverbaar in 60cm, 120cm en 150cm lengtes. Zeer geschikt als vervanger van TL buizen in kantoren, magazijnen, loodsen en werkplaatsen waar een gelijkwaardige belichting t.o.v. de huidige belichting noodzakelijk is. Wij adviseren deze LED TL Buizen te gebruiken bij een plafondhoogte van maximaal 3meter - 5meter.

Model LED TL Buis

De 120 lumen/watt led buizen zijn gemaakt van half aluminium en half plastic.Een aluminium led buis heeft een lichthoek van 120 graden. Hierdoor straalt de half aluminium/half plastic led tl buis zijn belichting direct naar beneden. Je krijgt dan een betere belichting direct onder de led buizen. Hierdoor krijg je een betere luxwaarde op werkhoogte bij 3,5 meter hoogte.

De Half aluminium body zorgt voor voldoende stevigheid van de buis wanneer deze warm wordt. ook zorgt de aluminium behuizing voor koeling aan de led buis.

Alle 120lm/w led buizen hebben een powerfactor van 0,93. Hoe hoger de powerfactor des te minder sluipstroom komt er in het stroomnet. Zeker wanneer er meer dan 30 tl buizen vervangen gaat worden voor led buizen is het belangrijk om te kijken naar de powerfactor van een led lamp.

LED TL Armaturen

Voor onze LED Tubes hebben wij ook zeer goede prijs/kwaliteit LED TL armaturen voor binnen gebruik (IP20). Bijvoorbeeld voor het uitlichten of belichten van producten in showrooms, winkels en magazijnen zijn de montagebakken zeer geschikt.

De waterbestendige LED Tube armaturen (IP65) kunnen toegepast worden in loodsen, magazijnen en vochtige ruimtes.

Lees meer

Lichtkleur

Dimbaar

Waterbestendig

Slagvast

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »