Tri Proof 120-140lm/w (Osram) - 3 Jaar Garantie

LED Tri Proof met Osram componenten en LG LEDS

De Osram Serie LED Tri proof is leverbaar in 60cm, 120cm en 150cm in een koppelbaar en niet koppelbaar model. De Led Tri Prood is gemaakt van zeer stevig Polycarbonaat met IP65 normering. Dankzij de IP65 normering kunnen de Osram LED Tri Proof gebruikt worden in stoffige en/of vochtige schuren, loodsen en werkplaatsen.

Het armatuur is voorzien van zeer krachtige LG 2835SMD met 120 Lumen per watt en is voorzien van hoogwaardige kwaliteit Osram LED Driver. Door het gebruik van A Merk componenten maakt dit armatuur een zeer betrouwbaar armatuur waarvan je jaren plezier gaat hebben.

Door de zeer hoge lichtopbrengst tot wel 6000 Lumen uit één armatuur is het mogelijk de LED Tri proof 1 op 1 te vervangen met een bestaande TL armatuur. De LED Tri Proof zal een bredere lichtverdeling hebben ten opzichte van een TL armatuur. De Luxwaarde over de gehele ruimte wordt hierdoor verhoogd wat resulteert in een betere werkomgeving.

Koppelbaar model?

De LED Tri Proof Serie met Osram driver is leverbaar in een koppelbaar en niet koppelbaar model. Bij een koppelbaar model is de  LED Batten voorzien van 2 wartels, 1 per kopse kant. Hierdoor is het mogelijk om de LED Battens in een lijn te monteren. Het enige wat je hoeft te doen is een stroomkabel tussen de battens te monteren en direct door de wartel in de kroonsteen plug and play aan de sluiten. Dankzij deze zeer efficiënte manier van het monteren van de kabels, is het niet nodig de armaturen te open. Hierdoor verlaag je de installatie tijd en verhoog je de productiviteit die je op een dag kan uitvoeren. De Osram LED Tri Proof serie is om deze reden zeer populair bij installateurs, bouwbedrijven en elektriciens.

Modellen

De Osram LED Batten Serie is leverbaar in 3 verschillende modellen

- Niet koppelbaar: Dit model wordt voornamelijk gebruikt wanneer er een enkel armatuur wordt geplaatst of wanneer er vanuit een lasdoos naar elk armatuur een kabel loopt. Het niet koppelbaar model wordt ook gebruikt als eindstuk in een lijn

- Koppelbaar model: Het koppelbaar model is het meeste gebuikte model van deze serie. Het kan altijd toegepast worden of je ze nu wel of niet gaat koppelen.

Bewegingssensor: De Osram Led Tri Proof kan ook voorzien worden met bewegingssensor. Het model met bewegingssensor is leverbaar in 120cm en 150cm. Dit model dient wel geopend te worden om de sensor naar wens in te stellen. Hierdoor is het mogelijk de LED Batten intern door te verbinden. Ideaal voor gebruik in schuren waar niet de gehele dag iemand aanwezig is

Tri Proof 120-140lm/w (Osram) - 3 Jaar Garantie
Lees meer

Lichtkleur

Dimbaar

Waterbestendig

Slagvast

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »