Led Battens

LED Battens in diverse modellen leverbaar

Ben je opzoek naar een geschikte TL armatuur vervanging in je magazijn, werkplaats, showroom of welke ruimte dan ook? Zoek niet verder en bekijk ons ruime assortiment in LED Battens, LED Tri Proof of complete LED TL armaturen.

Wat zijn LED Battens en LED Tri Proofs?

Led battens zijn complete geïntegreerde LED Armaturen voorzien van een LED printplaat met krachtige CREE LEDS, Philips LEDS of Samsung LEDS. Een LED Batten of LED Tri proof is een compleet armatuur voorzien van LED waarbij geen aparte LED buis aan te pas komt. De lichtopbrengst van een LED Batten evenaart of heeft zelfs een hogere lichtopbrengst dan bij een dubbel TL buis armatuur van de zelfde lengte.

Alle LED Battens en LED Tri Proofs in ons assortiment zijn leverbaar in 60cm, 120cm en 150cm lengte. Wat ook een pluspunt is bij een LED Batten of LED Tri Proof is dat de installatietijd van deze armaturen laag ligt. Dit heeft te maken dat je niet intern in het armatuur hoeft te wezen of dat je het armatuur niet in elkaar hoeft te zetten zoals dit wel bij een complete LED TL armatuur het geval is.

Zoveel keuze, welke moet ik kiezen?

Bij het aanschaffen van LED Battens en LED Tri proofs is het belangrijk waar je de armaturen gaat toepassen en wat de wensen zijn. Welke lengte is het meest geschikt of betreft het een 1 op 1 vervanging van bestaande lengte? Ook is het belangrijk of het particulier of zakelijk gebruik is.

Onze LED Battens zijn verdeeld in verschillende series. Wij hebben een Budget/Eco Serie, Philips Serie, Osram Serie, Tough Shell Serie en nog enkele andere Series

Budget / ECO Serie LED Battens zijn zeer voordelig geprijsde LED Battens tot wel 160 Lumen per watt. Dankzij de zeer krachtige Samsung LEDS met 160 lumen per watt heeft deze LED Batten een zeer laag verbruik met een hoge lichtopbrengst. De Samsung LED Batten is zeer geschikt voor gebruik in schuren, garages en werkplekken waarbij maximaal 6 uur per dag het licht aan staat. Dankzij het smalle design kan het armatuur zeer strak tegen het plafond worden gemonteerd. Hierdoor is het armatuur zeer geschikt voor particulier gebruik.

Philips LED Tri Proof Serie zijn professionele LED Tri proofs met polycarbonaat behuizing en IP65 normering. De armaturen zijn voorzien van tweezijdige wartel met kroonsteen waardoor je zeer makkelijk een lijnverlichting kan maken. De zeer krachtige A componenten Philips LumiLEDS met 120 lumen per watt en Philips LED Driver maakt dit armatuur tot een top product voor een scherpe prijs. Door het slanke en strakke design valt het armatuur minimaal op. Het Philips Armatuur is een topper bij ons installateurs!

Osram LED Tri proof Serie is net als de Philips LED Tri proof zeer geschikt voor professioneel gebruik. Het armatuur is gemaakt van polycarbonaat behuizing met IP65 normering. Voorzien van Osram LED Driver en Philips LumiLEDS met 120 lumen per watt. Het Osram armatuur is ten opzicht van het Philips armatuur meer aanwezig aan het plafond. Dit kan een voordeel zijn wanneer het armatuur iets moet afdekken. Ook LED Battens met Osram driver bieden wij zeer voordelig aan en is een topper bij onze installateurs.

 

Toughshell LED Batten Serie is een serie waarin meer mogelijkheden zijn met het armatuur en zeer geschikt voor professioneel gebruik dankzij de zeer hoge lumen opbrengst, IK08 normering en IP65 normering. De Toughshell serie is leverbaar in standaard model, LED Batten met bewegingssensor en LED Batten met noodunit.

Complete LED TL armaturen Wil je liever geen geïntegreerde LED Armaturen maar altijd je LED TL Buis kunnen vervangen? Dan zijn onze complete LED TL armaturen een betere optie. De LED TL armaturen zijn leverbaar met IP20 en I65 behuizing en voorzien van LED Buizen met 140 lumen per watt. LED Buizen met 140 lumen per watt vervangen een bestaande TL buis en verhogen de lichtopbrengst met minimaal 20%. De TL armaturen hebben een iets langere montagetijd bij installatie maar hebben daarentegen een langere levensduur omdat het armatuur hergebruikt kan worden met nieuw TL Buizen.

Wil je toch liever meer informatie bij het kopen van LED TL Armaturen? Vraag het onze klantenservice!

Led Battens
Lees meer
(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »