LED Plafonnière

LED Plafonniere en/of wandlamp met beschermingsrating IP54 en IK08. Geschikt voor diverse toepassingen.

Deze hoogwaardige kwaliteit LED Plafonnieres zijn gemaakt van de beste metalen en pmma kunststof. Hierdoor hebben de LED Plafonnieres een IP54 normering (vochtbestendig) en IK08 normering (slagvast). Dankzij deze normeringen zijn de LED Plafonnieres zeer goed toepasbaar in hallen, gangen, vve gebouwen, badkamers etc.

De LED Plafonniere heeft een zeer moderne uitstraling en kan zowel aan het plafond als aan een muur worden bevestigd. De milky kap zorgt voor een fijne zachte belichting waardoor er geen verblinding onstaat.

De hoge lumen uitstoot zorgt voor een goede belichting en vervangt een 50-100w gloeilamp of een 2x 26w PLC armatuur. De 4000K lichtkleur geeft de LED Plafonniere zijn neutraal witte lichtkleur.

De LED Plafonniere is zeer makkelijk en snel te installeren d.m.v. bijgeleverde installatiebeugel en installatieschema.

Bewegingssensor (optioneel)

De geïntrigeerde bewegingssensor in de LED Plafonniere heeft een bereik van +- 7 meter met een detectie hoek van 140 graden. De 18w Led Plafonniere met bewegingssensor schakelt zichzelf aan wanneer de lamp een detectie waarneemt en schakelt zichzelf na een bepaalde tijd weer uit. De brandtijd tussen het aan en uitschakelen is ongeveer 30 seconden na laatste detectie. Hierdoor is de besparing op jaarbasis nog hoger! 
 

Noodstroomvoorziening (optioneel)

De LED Plafonnieres kunnen voorzien worden van een noodstroomvoorziening van 3 uur. Wanneer er door een stroomstoring de elektra uitvalt, schakelt de LED Plafonniere zichzelf in op de noodaccu. Deze accu zorgt ervoor dat er gedurende de eerste 3 uur de LED Plafonniere een lichtopbrengst heeft van 300 Lumen.

Vaak is het verplicht om lampen met noodstroomvoorziening te installeren in een ruimte, gang of gebouw. De LED Plafonniere met noodaccu is daarin een zeer goede oplossing voor een zeer aantrekkelijke prijs.

 

LED Plafonnière
Lees meer

Lichtkleur

Dimbaar

Sensor

Waterbestendig

Slagvast

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »