E14 LED Lampen

E14 LED Bollampen en E14 LED Kaarslampen

De E14 Fitting is een veel gebruikte lampen fittingen in onder meer tafellampen, bedlampje, plafonniere of gebruik in kroonluchtiger. De E14 Fitting is een schroefdraad fitting waarbij je de lamp in schroefdraad van de houder draait. Het vervangen van E14 Lampen gaat hierdoor zeer eenvoudig.

Een E14 fitting zit rechtstreeks op 230v aangesloten. Je kan dan zeer gemakkelijk naar een retrofit oplossing toe waarbij je van E14 halogeen lampen overgaat naar E14 LED Lampen. Voor het gebruiken van E14 LED Lampen heb je verder geen extra accessoires nodig. De E14 LED Lampen zullen direct branden wanneer je het stroom aanzet.

E14 LED Lampen zijn leverbaar in verschillende modellen. Denk hierbij aan de standaard E14 Bollamp die leverbaar is in een E14 LED Globe variant of E14 LED Filament variant. Of de veel gebruikte kaarslampen. E14 LED Kaarslamp is de meer gebruikte vorm in E14 fitting. Deze decoratieve LED Lampen worden veel gebruikt in kroonluchtiger, decoratieve lampen en antieke lampen. Het kaars model met tip of zonder tip geeft een sfeervol accent aan je lichtbron. Kies je bijvoorbeeld voor een lichtkleur 2200K Flame, dan uit de LED lamp zicht als een kaarskleurige lichtbron of wel een echte Flame lichtkleur. Om nog meer sfeer te krijgen, kan je ook kiezen voor een dimbare variant. Zo hebben wij in ons assortiment diverse modellen E14 LED Bollampen en E14 LED Kaarslampen die zeer goed dimbaar zijn.

Maak je gebruik van een dimmer? Dan is het belangrijk om je oude halogeen dimmer te vervangen voor een LED Dimmer. Wanneer je de halogeen dimmer zou laten zitten, kan het zijn dat de E14 LED Lampen gaan trillen of dat je niet het maximale uit je LED lamp haalt. Je kan dan niet tot heel laag terugdimmen.

Wij hebben diverse hoogwaardige kwaliteit LED Dimmers in het assortiment voor een zeer schappelijke prijs. Deze zijn terug te vinden onder accessoires > LED Dimmers.

E14 LED Lampen
Lees meer

Fitting

Lichtkleur

Dimbaar

Waterbestendig

Slagvast

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »