E27 Filament Lampen

E27 Filament LED Lampen

Tegenwoordig zijn er veel soorten E27 LED Lampen leverbaar. Maar wat is nou de juiste of goede vervangen van de bekende E27 Edison lampen? De sfeervolle en warme belichting die een E27 Edison lamp geeft is moeilijk te evenaren. Maar toch is dit redelijk gelukt met ons assortiment E27 LED Filament lampen. Een E27 Filament LED lamp is voorzien van een LED diode die decoratieve rondom de stamper is gemonteerd. Hierdoor krijg je een LED lamp met een speels of decoratief effect.

 

Allround toepasbaar

E27 Filament LED lampen worden veelal gebruikt in industriële verlichtingsarmaturen. De verlichtingstrend waarbij de lamp zichtbaar is door gebruik van hangende E27 fittingen, daar kan een E27 Filament LED lamp niet in ontbreken. Speel met verschillende modellen E27 bollen of maak gebruik van verschillende grote bollen voor het speelse effect.

E27 Filament LED lampen worden ook gebruikt in buitenverlichtingsarmaturen. Denk hierbij aan lantaarns of gevelarmaturen waarbij je de lamp ziet zitten.

Wil je een warme sfeer? Kies dan voor een lichtkleur 2200K Flame of 2400K Extra warm wit lichtkleur. Deze 2 lichtkleur zorgen voor een warme effecten wat richting de kaarskleur gaat.

 

E27 Filament lamp dimmen

De meeste E27 Filament LED lampen zijn dimbaar. Het is belangrijk dat je gebruikt maakt van een juiste LED Dimmers. Wanneer je gebruik gaat maken van een halogeen dimmer, dan kan het zijn dat de lampen gaan trillen of dat je niet het maximale dimbereik uit je Filament LED lamp haalt.

Wil je liever draadloos dimmen via wifi, zigbee3.0 of afstandsbediening? Dit is zeer makkelijk op te lossen door de juiste module hiervoor te gebruiken. Wil je wel een wanddimmer, maar ook kunnen aansturen via een app? Kijk dan eens naar de Tuya Wifi Dimmer. Liever LED lampen aansturen met een afstandsbediening of via een app op wifi of Zigbee3.0? Hiervoor kan je gebruik maken van de TRI-C1 dimmodule. Heb je vragen over één van de dim aansturingen. Neem dan contact op met onze klantenservice

E27 Filament Lampen
Lees meer

Fitting

Lichtkleur

Dimbaar

Waterbestendig

Slagvast

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »