Banner category

Batterij verlichting

Batterij Verlichting voor kasten en trappen

 

LED verlichting dat werkt op batterijen. Soms kan dit handig zijn wanneer je geen stroompunt aanwezig is. Zo hebben wij een breed assortiment in Sensorlux batterij verlichting. Alle Sensor lampen zijn voorzien van een oplaadbare lithium batterij die oplaadbaar is via 5v. Dit kan zeer gemakkelijk via je telefoonadapter. De brandtijd van de batterij is +- 5 uur op 100% lichtopbrengst.

De Sensorlux batterij verlichting range bestaat uit verschillende modellen. Zo is er een Sensorlux Trap / wand verlichting. Deze variant is bedoelt voor montage boven plinten of rondom een trap. De Sensorlux trap verlichting is uitgerust met een bewegingsmelder. Ideaal voor kinderen of nachtelijk wandelingen.

Speciaal voor kasten is er een Sensorlux voorzien van handwave sensor of doorwave sensor. Met de handwave sensor kan je de Sensorlux met een beweging via je hand de lamp aanzetten en dimmen. De doorwave sensor laat de Sensorlux aanschieten zodra de deur geopend wordt en gaat uit wanneer de kastdeur weer gesloten is.

Geïnteresseerd geraakt in één van de Sensorlux modellen? Bekijk dan snel de Sensorlux artikelen. Bij elke Sensorlux artikel staat een product video weergegeven met uitleg over het artikel.

Batterij verlichting
Lees meer

Fitting

Lichtkleur

Dimbaar

Sensor

Waterbestendig

Slagvast

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »