WIJ "WECYCLEN" UW GEBRUIKTE LAMPEN

Wecycle je oude lampen

Ledlampaanbiedingen.nl doet er alles aan om in het kader van duurzaamheid, milieubewustheid en klantvriendelijkheid gebruikte en kapotte lampen te verzamelen en te recyclen. Wecycle faciliteert in het inzamelen en recycling van e-waste in Nederland. Dit omvat allerlei afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen. Lever altijd e-waste in bij een recyclepunt of een inleverpunt bij u in de buurt. 90% van de bestaande materialen die gebruikt zijn in de e-waste, kan hergebruikt worden. Ledlampaanbiedingen staat 100% achter het recyclen van e-waste.

LED lampen worden gekenmerkt door de energiezuinigheid en zeer lange levensduur. Het is onoverkomelijk dat een LED lamp ooit defect gaat. Ook deze LED lampen kunnen en moeten gerecycled worden. Help ons mee om gebruikte lampen te recyclen. Lever deze in bij ons!

 

Wilt u informatie over het Wecycle van uw oude lampen of hoe wij u kunnen helpen met het op een juiste manier recycle van oude / afgedankte lampen? Neem dan snel contact op met onze klantenservice.

Wij zijn een Wecycle inleverpunt:
Ledlampaanbiedingen.nl
Van Foreestlaan 7E
2404 HC Alphen aan den Rijn

 

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »