Banner category

Led Paneel 60x120cm

LED Paneel 60x120 cm uit voorraad leverbaar

Ben je opzoek naar LED Paneel 60x120 cm voor gebruik in kantoor, kantine of werkplaats? Ons assortiment aan 60x120cm LED Paneel verlichting bestaat uit 3 verschillende lichtkleuren. Standaard hebben wij lichtkleur 3000K Warm wit, 4000K Neutraal wit en 6000K Daglicht wit uit voorraad leverbaar.

Alle LED Panelen 60x120 worden geleverd met hoogwaardige kwaliteit flikkervrije LED Driver voorzien van 1,5 meter aansluitsnoer met eurostekker. Het is belangrijk om een werkplek te voorzien van verlichting die zo min mogelijk of eigenlijk geen flikkering creëert. Een rustige werkplek zorgt voor een betere prestatie en fijne werkomgeving voor de mensen op de werkvloer.

Welke lichtkleur moet ik kiezen?

Wanneer je van TL verlichting overstapt naar LED Panelen is het belangrijk om te verdiepen welke lichtkleuren leverbaar zijn en welke lichtkleur je wilt gaan toepassen. Led Paneel verlichting is leverbaar in 3000K warm wit, 4000K Neutraal wit en 6000K Daglicht wit. Sommige 60x120 led panelen zijn ook leverbaar in 5000K Puur Wit.

Waar je op moet letten bij het aanschaffen van LED panelen is welke lichtkleur je gaat kiezen. Als je een retrofit oplossing gaat toepassen waarbij de bestaande TL armaturen worden vervangen voor LED panelen, kan je kijken naar de kleurcode die op de TL buis staat vermeldt. Op de TL buis staat een kleurcode 830/930 (3000K), 840/940 (4000K), 865/965 (6000K) vermeldt. Als je tevreden bent over bestaande lichtkleur, is het verstandig om dezelfde lichtkleur ook in LED Panelen te nemen.

Maar wat doe je als je het nog niet weet? Neem gerust contact op met onze klantenservice en vraag naar hun advies of lees verder.

Het meest gebruikte lichtkleur in kantoren is 4000K Neutraal wit en daarna 3000K warm wit. Led paneel met lichtkleur 4000K is een fijne werklichtkleur met frisse tint en warme ondertoon. Met een iets frissere lichtkleur zijn de werknemers productievere bij hun werkzaamheden.

Bij een Lichtkleur 3000K Warm wit wordt er een sfeervollere lichtkleur gecreëerd. Deze lichtkleur wordt ook wel geassocieerd met een huiselijk gevoel. Voor boekenwinkels, drankenwinkels en kaas-, delicatessewinkels een fijne lichtkleur. In een werkomgeving wordt de 3000K Warm wit minder toegepast.

De 6000K Lichtkleur is een lichtkleur die voornamelijk in werkplekken, Poolse supermarkten of op de Bazaar gebruikt wordt. Het is een heldere daglicht witte lichtkleur. Ideaal om een heldere omgeving te creëren.

Optioneel

Alle LED Panelen zijn voorzien van een standaard LED Driver. Het is mogelijk om te panelen te voorzien van een dimbare LED Driver op Triac, 1-10v of Dali. Hiermee kan je de LED panelen terugdimmen naar een gewenst lichtsterkte.

De Led panelen zijn geschikt voor gebruik in een systeemplafond. Beschik je niet over een systeemplafond? Dan is het mogelijk de prikkabels te laten zweven of direct tegen het plafond te monteren. Hiervoor heb je een opbouwframe nodig die te vinden is op de pagina: Led paneel accessoires

 

Led Paneel 60x120cm
Lees meer

Lichtkleur

Dimbaar

Waterbestendig

Slagvast

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »