Tri Proof - 3 Jaar Garantie

LED Tri Proof met PH componenten

De PH Serie LED Tri proof is leverbaar in 60cm, 120cm en 150cm in een koppelbaar model. De Led Tri Proof is gemaakt van zeer stevig Polycarbonaat met IP65 normering. Dankzij de IP65 normering kunnen de Philips LED Tri Proof gebruikt worden in stoffige en/of vochtige schuren, loodsen en werkplaatsen.

Het armatuur is voorzien van zeer krachtige PH LumiLEDS 2835SMD met 120 en 140 Lumen per watt en is voorzien van hoogwaardige kwaliteit PH LED Driver. Door het gebruik van A Merk componenten maakt dit armatuur een zeer betrouwbaar armatuur waarvan je jaren plezier gaat hebben.

Door de zeer hoge lichtopbrengst tot wel 8000 Lumen uit één armatuur is het mogelijk de LED Tri proof 1 op 1 te vervangen met een bestaande TL armatuur. De LED Tri Proof zal een bredere lichtverdeling hebben ten opzichte van een TL armatuur. De Luxwaarde over de gehele ruimte wordt hierdoor verhoogd wat resulteert in een betere werkomgeving.

Koppelbaar model?

De LED Tri Proof Serie met Philips driver is leverbaar in een koppelbaar model. Bij een koppelbaar model is de  LED Batten voorzien van 2 wartels, 1 per kopse kant. Hierdoor is het mogelijk om de LED Battens in een lijn te monteren. Het enige wat je hoeft te doen is een stroomkabel tussen de battens te monteren en direct door de wartel in de kroonsteen plug and play aan de sluiten. Dankzij deze zeer efficiënte manier van het monteren van de kabels, is het niet nodig de armaturen te open. Hierdoor verlaag je de installatie tijd en verhoog je de productiviteit die je op een dag kan uitvoeren. De Philips LED Tri Proof serie is om deze reden zeer populair bij installateurs, bouwbedrijven en elektriciens.

Tri Proof - 3 Jaar Garantie
Lees meer

Lichtkleur

Dimbaar

Waterbestendig

Slagvast

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »