Led Buis Horeca

LED Buizen met unieke lichteigenschappen.

Wij bieden een zeer breed assortiment aan verschillende soorten Horeca LED Buizen. Met Horeca LED Buizen bedoelen wij het uitlichten van producten in vitrines, koelingen en uitstaltafels. In ons assortiment vindt u led buizen geschikt voor het uitlichten van vlees, vis/schelpdieren, groente en fruit, kaas en brood en voor het laten groeien van planten.

De Led Vleesbuis 120cm geeft een unieke roze lichtkleur. Bij gebruik van deze lichtkleur worden roze of roodkleurige vleesproducten waaronder biefstukken, filetlappen of kipproducten mooier en verser van kleur.

De LED Visbuis 120cm geeft een zeer Helder Witte lichtkleur. Ideaal voor het uitlichten van vis en schelpdieren op ijs.

Voor het uitlichten van groenten en fruitproducten hebben wij een speciale LED buis 120cm voor groenten. Deze buis heeft een unieke licht groene lichtkleur. De producten worden met deze lichtkleur nog verser getoond aan de consument.

Speciaal voor de bakkerij afdeling hebben wij speciale led buizen 120cm voor het uitlichten van kaas, brood en noten. Deze LED buis geeft een crèmekleurige belichting. Hierdoor worden de producten nog verser getoond

Alle horeca LED buizen hebben een zeer hoge CRI95. Dit houdt in dat de weergegeven kleur van de uitgelichte producten bijna gelijk is bij het zien in daglicht.

LED Buizen voor de planten groei

In ons assortiment hebben wij LED Buizen geschikt voor het laten groeien van planten. Deze LED buis 120cm heeft een speciale lichtspectrum die de Fotomorfogenese en fotosynthese van de plant extra stimuleert

Led Buis Horeca
Lees meer

Dimbaar

Waterbestendig

Slagvast

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »