Garantievoorwaarden

Wettelijke garantie

Wij proberen met onze fabrikanten betrouwbare en zuinige lampen en accessoires aan te bieden. Het kan voorkomen dat een product vroegtijdig kapot gaat. Dat is zonde!

Op onze producten hanteren wij de wettelijk garantie van 2 jaar (of anders vermeldt, zie vervolg tekst). Als een product waarbij een garantie vermelding staat, op de factuur, met 2 jaar of langer, zullen wij deze kosteloos omruilen of anders overeenkomend met onze klantenservice.

 

Garantievormen (vervolg tekst)

Op onze producten bieden wij 4 soorten garantievormen aan. De garantie is afhankelijk van het type artikel waarbij prijs, gebruik en montage bepalend is.

  1. Garantievorm 1: Wanneer bij een artikel geen garantie vermelding staat op de factuur. Hanteren wij een garantietermijn van 1 jaar waarbij u kunt uitgaan dat het bestelde/ontvangen product deugdelijk is geleverd. Deze producten vallen niet onder de wettelijk garantie. (Reden hiervan kan zijn de prijs/kwaliteit verhouding of hoe het product geplaatst/gebruikt gaat worden.)
  2. Garantie vorm 2: Standaard wettelijke garantie van 2 jaar. Deze garantie geldt op producten waarbij 2 jaar garantie op de factuur staat vermeldt. Wanneer het product binnen 2 jaar mankementen vertoont zullen wij deze kosteloos omruilen, repareren, vervangen voor een alternatief product (wanneer niet meer leverbaar is) of anders overeenkomend met onze klantenservice.
  3. Garantievorm 3: Wanneer bij een product 3 jaar, 4 jaar of 5 jaar garantie staat vermeldt, ontvangt u een “extra garantie” na de wettelijk garantie van 2 jaar. U ontvangt een verlenging in de vorm van “product-fabrieksgarantie” die wij overeen gekomen zijn met de fabrikant van het product.
    1. Wanneer het product binnen 2 jaar mankementen vertoont zullen wij deze kosteloos omruilen, repareren, vervangen voor een alternatief product (wanneer niet meer leverbaar is) of anders overeenkomend met onze klantenservice.
    2. Wanneer het product buiten de 2 jaar mankementen vertoont, valt de garantie onder de noemer “product-fabrieksgarantie”. De fabrikant wilt het artikel retour ontvangen zodat zij het product kunnen nakijken/ repareren. De kosten voor het retour zenden van het product is voor rekening van de koper.
  4. Uitverkoop artikelen: Artikelen die worden besteld met vermelding UITVERKOOP zijn extra voordelig geprijsd. Op deze artikelen zit 1 jaar garantie. Wanneer het artikel binnen 1 jaar defect raakt, dan zal er een alternatief artikel worden geleverd of anders overeenkomend met onze klantenservice.

Zodra het product retour is ontvangen, zal de verwerking van de aanvraag 1-4 weken in beslag nemen. Zodra er een terugkoppeling is ontvangen van de fabrikant, zullen wij u kosteloos het gerepareerde product, een nieuw product, vervangend product /alternatief product (wanneer niet meer leverbaar is) toesturen of anders overeenkomend met onze klantenservice. Wij zullen u hiervan op de hoogte brengen zodra dit gaat plaatsvinden.

 

Heeft u een vraag over onze garantievoorwaarden of heeft u een andere vraag over uw product, dan kunt u deze stellen aan onze klantenservice.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »