E27 LED Lampen

E27 LED Lampen

E27 lampen zijn voorzien van een dikke schroefdraad fitting met een dikte van 2,7cm. Een E27 fitting komt het meest voor en wordt voornamelijk gebruikt als fitting in lampen armaturen en plafonnieres. De E27 fitting is voorzien van een schroefdraad waardoor je heel gemakkelijk een (LED)Lamp met E27 fittingen kan vervangen. Door de lamp te draaien, draai je de E27 lamp heel gemakkelijk in of uit de fitting. Een E27 lamp wordt direct op 230v aangesloten en kan je daarom heel gemakkelijk een retrofit toepassing naar E27 LED lampen toepassen.  

Tegenwoordig worden veel plafonnieres of houten boomstammen voorzien van hangende E27 fittingen. Dit soort industriële lampen of decoratieve hanglampen kan je zeer goed combineren met een E27 LED Filament lamp. Bij een E27 Filament LED lamp wordt vaak gekozen voor lichtkleur 2200K Extra flame lichtkleur. Deze zeer warme, bijna kaarsachtige lichtkleur zorgt voor veel sfeer in elke ruimte. E27 LED Filament lampen zijn leverbaar in verschillende modellen, dimbaarheid, lichtkleuren en wattage.

 

E27 Daglicht Sensor LED Lampen

Speciaal voor buitenarmaturen waar een E27 fitting in zit, hebben wij in het assortiment E27 LED lampen met ingebouwde daglicht sensor. Deze E27 Daglicht Sensor LED lampen gaan automatisch aan en uit bij een bepaalde luxwaarde (daglicht waarde). Je vergeet nooit meer je schakelaar aan of uit te doen of je tijdschakelaar te veranderen.

 

E27 Prikkabel LED Lampen

Heb je in de tuin een prikkabelslang hangen? Ook hierin worden voor het grootste gedeelte E27 lampen toegepast. Speciaal voor prikkabels hebben wij E27 Prikkabel LED Lamp. Deze E27 LED Lampen zijn leverbaar van 0,7 watt in verschillende modellen. De lampen zijn gemaakt van zeer stevig polycarbonaat wat tegen een stootje kan.

 

E27 Corn LED Lamp

Wel eens gehoord van een E27 Corn Lamp? Deze E27 LED Lampen lijken een beetje op een maiskolf en zijn voorzien van rondom LEDS. Een E27 Corn LED Lamp wordt gebruikt als vervanging van een E27 Sox lamp in staatlantaarnpalen. Speciaal ontwikkelt voor campings, parken of tuinen.

 

Ben je opzoek naar een specifieke E27 LED lampen, maar kan je deze niet vinden in ons assortiment? Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice. Wij kijken graag voor u naar de mogelijkheden!

E27 LED Lampen
Lees meer
E27 Classic Globe

E27 Classic Globe

22 Producten

E27 Filament Lamp

E27 Filament Lamp

41 Producten

E27 Prikkabellamp

E27 Prikkabellamp

25 Producten

E27 Corn Lamp

E27 Corn Lamp

13 Producten

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »