Verzendkosten & retourneren

 VERPAKKINGS- EN VERZENDKOSTEN:

Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur bij ons binnenkomen en vooraf betaald zijn, worden nog {als ze op voorraad zijn} dezelfde dag verstuurd. Indien de levertijd langer dan 5 werkdagen is, zullen wij u telefonisch of via de e-mail van op de hoogte stellen. Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag. Uitgezonderd feestdagen.

Wij verzenden met koeriersbedrijf; GLS of DPD. Wij proberen ervoor te zorgen dat het pakketje de volgende werkdag de eerste keer aangeboden wordt. De succespercentage van levering binnen 24 uur bedraagt 96%! Uiteraard is het altijd mogelijk dat om welke reden dan ook het pakketje vertraagd kan worden. 

Het pakket word 2 keer aangeboden door GLS of DPD. Indien u bij de 1e levering van het pakket niet thuis bent, laat het koeriersbedrijf een niet thuis bericht achter met een code. Met de niet thuis bericht code op het briefje kunt u uw eigen afleverdag bepalen en of laten bezorgen op een parcelshop in de buurt. Deze code en informatie is ook terug te vinden in T&T code link. 

Onze verzendkosten zijn:

Nederland: € 4,95 tot een bestelbedrag van € 99,99
Nederland: Gratis verzending vanaf € 100,00

Belgie: € 5,95 tot een bestelbedrag van € 99,99
Belgie: Gratis verzending vanaf € 100,00

Duitsland: € 5,95 tot een bestelbedrag van € 99,99
Duitsland: Gratis verzending vanaf € 100,00

Andere Europese landen op aanvraag

Retour en herroepingsrecht:

Indien het onverhoopt gebeurt dat u iets koopt waar u eigenlijk toch een andere verwachting van had, dan is ruilen of uw geld terug krijgen geen probleem.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons adres zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.  

Mocht u uw bestelling retour naar ons toesturen, stellen wij het op prijs om dit van te voren aan ons te melden via telefoon of per email. U ontvangt van ons een modelformulier voor het terugsturen van uw bestelling.

Retour zendingen kunt u opsturen naar het onderstaande adres.

Bedrijfsnaam: www.ledlampaanbiedingen.nl 

Adres: Van Foreestlaan 7 E

Postcode: 2404 HC

Plaats: Alphen aan den Rijn

E-mail: [email protected]

 

 

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »