Waarom kiezen voor led?

U bent op zoek naar nieuwe verlichting voor in huis. Tegenwoordig is er een ruim aanbod aan diverse soorten verlichting. Denk aan halogeen, spaarlamp en ledverlichting. Maar door deze ruime keuze heeft u misschien geen idee welke lamp u nu moet kiezen.

Daarom hebben wij 6 redenen waarom u zou moeten kiezen voor ledverlichting:

 

1. Energie-efficiëntie

 Omdat ledlampen ten opzichten van halogeen of spaarlampen vele malen minder energie verbruiken verminderd u hiermee de vraag naar energie. Dit komt te gunsten van milieu en natuur.

 

2. Lange levensduur

 De levensduur van een ledlamp ligt tussen de 30000 en 50000 branduren. Dit komt neer op een gemiddelde van 4,5 jaar continu branden. Gemiddelde brand een lamp 1460 uur per jaar. Met deze berekening is de levensduur van een ledlamp ongeveer 27 jaar. Ten opzicht van een halogeen lamp die enkele duizenden branduren meegaat, is een ledlamp een goede inverstering.

 

3. Betrouwbaarheid

De ledjes van de ledlampen zijn ingekapseld in een hoogwaardige, bijna onbreekbare kwaliteit hars. Dankzij deze hars is er geen bescherming van glas of een gloeidraad nodig. Door deze techniek kunnen ledlampen in de meeste ruige en veeleisende omgeving geplaatst worden.

 

4. Zuinig

 Ondanks de iets hogere aanschafprijs, verdienen ledlampen zich op enkele andere manieren terug. Dankzij de lage energieverbruik reduceert u uw verlichtingskosten met ruim 60%. Dankzij de lange levensduur en de betrouwbaarheid van ledlampen hoeft u minder vaak nieuwe lampen aan te schaffen. Dit komt weer ten goede van uw portomonnee. Wilt u meer weten over kostenbesparing d.m.v. led? Klik dan hier

 

5. Milieuvriendelijk

 Dankzij de lage energieverbruik. En het gebruik in minder materialen. Kunnen ledlampen mee helpen om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Het lage stroomverbruik maken ledlampen zeer geschrikt om te combineren met zonne- of windenergie. Tevens bevatten ledlampen geen giftige kwik zoals in andere lampen wel het geval is.

 

6. Veiligheid

De geringe warmte en de lage voltage die de ledlampen produceren maken ledverlichting tot een zeer veilig lichtbron. Ledlampen bevatten geen glas (mits je een glasbol aanschraft), geen warme gloeidraad, geen gas of giftige dampen. Ook de betrouwbaarheid van de ledjes die in de ledlampen zijn verwerkt zullen zelden falen in een geval van nood. Hierdoor wordt de niveau van persoonlijke veiligheid en veiligheid van andere meerdere malen verhoogd.

 

Dit waren enkele reden die wij van ledlampaanbiedingen.nl als grote voordelen zien in het gebruik van ledlampen. Misschien ligt de aanschaf van een ledlamp iets hogere dan een standaard halogeenlamp. Maar deze kosten verdient u dikmaals terug met de 6 bovengenoemde voordelen van het gebruik van ledverlichting.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »