LED Panelen

LED Panelen uit voorraad leverbaar

Ben je opzoek naar LED Panelen voor gebruik in kantoor, kantine of werkplaats? Ons ruime assortiment in LED Panelen bestaat uit verschillende maatvoeringen. Zo hebben wij in ons assortiment de volgende maten: Led paneel 30x30cm, led paneel 30x60cm, led paneel 30x120cm, led paneel 60x60cm en led paneel 120x120cm.

Bijna alle LED Panelen worden geleverd met hoogwaardige kwaliteit flikkervrije LED Driver voorzien van 1,5 meter aansluitsnoer met eurostekker. Alle 60x60 led panelen en 30x120 led panelen zijn voorzien van een flikkervrije LED Driver. Het is belangrijk om een werkplek te voorzien van verlichting die zo min mogelijk of eigenlijk geen flikkering creëert. Een rustige werkplek zorgt voor een betere prestatie en fijne werkomgeving voor de mensen op de werkvloer.

Welke lichtkleur moet ik kiezen?

 

Wanneer je van TL verlichting overstapt naar LED Panelen is het belangrijk om te verdiepen welke lichtkleuren leverbaar zijn en welke lichtkleur je wilt gaan toepassen. Led Paneel verlichting is leverbaar in 3000K warm wit, 4000K Neutraal wit en 6000K Daglicht wit. Sommige modellen 60x60 led panelen en 30x120 led panelen zijn ook leverbaar in 5000K Puur Wit.

Waar je op moet letten bij het aanschaffen van LED panelen is welke lichtkleur je gaat kiezen. Als je een retrofit oplossing gaat toepassen waarbij de bestaande TL armaturen worden vervangen voor LED panelen, kan je kijken naar de kleurcode die op de TL buis staat vermeldt. Op de TL buis staat een kleurcode 830/930 (3000K), 840/940 (4000K), 865/965 (6000K) vermeldt. Als je tevreden bent over bestaande lichtkleur, is het verstandig om dezelfde lichtkleur ook in LED Panelen te nemen.

Maar wat doe je als je het nog niet weet? Neem gerust contact op met onze klantenservice en vraag naar hun advies of lees verder.

Het meest gebruikte lichtkleur in kantoren is 4000K Neutraal wit en daarna 3000K warm wit. Led paneel met lichtkleur 4000K is een fijne werklichtkleur met frisse tint en warme ondertoon. Met een iets frissere lichtkleur zijn de werknemers productievere bij hun werkzaamheden.

Bij een Lichtkleur 3000K Warm wit wordt er een sfeervollere lichtkleur gecreëerd. Deze lichtkleur wordt ook wel geassocieerd met een huiselijk gevoel. Voor boekenwinkels, drankenwinkels en kaas-, delicatessewinkels een fijne lichtkleur. In een werkomgeving wordt de 3000K Warm wit minder toegepast.

De 6000K Lichtkleur is een lichtkleur die voornamelijk in werkplekken, Poolse supermarkten of op de Bazaar gebruikt wordt. Het is een heldere daglicht witte lichtkleur. Ideaal om een heldere omgeving te creëren.

Optioneel

Alle LED Panelen zijn voorzien van een standaard LED Driver. Het is mogelijk om te panelen te voorzien van een dimbare LED Driver op Triac, 1-10v of Dali. Hiermee kan je de LED panelen terugdimmen naar een gewenst lichtsterkte.

De Led panelen zijn geschikt voor gebruik in een systeemplafond. Beschik je niet over een systeemplafond? Dan is het mogelijk de prikkabels te laten zweven of direct tegen het plafond te monteren. Hiervoor heb je een opbouwframe nodig die te vinden is op de pagina: Led paneel accessoires

Kleurrijke LED Panelen?

Wil je je winkel, huiskamer, kantoor of werkplek voorzien van kleurrijke verlichting? Ook dit is mogelijk in LED Panelen. In ons assortiment vind je RGB LED Paneel 30x30cm, RGB LED Paneel 60x60cm en RGB LED Paneel 30x120cm werkend op het Miboxer protocol.

Het voordeel van een RGB LED Paneel is dat je deze in elk gewenste lichtkleur kan instellen. Of je deze nu instelt in een RGB kleur (of de vele miljoenen lichtkleuren die mogelijk zijn) of één van de CCT lichtkleuren 2700K tot 6500K. Dit allemaal is te bedienen via een App (optioneel) of via een afstandsbediening die los bijbesteld kan worden. Ook is het mogelijk de LED Panelen te dimmen op elk gewenste lichtsterkte.

LED Panelen
Lees meer
(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »